'
Verkoop: 0181 - 333 565
Werkplaats: 0181 - 333 551
Magazijn: 0181 - 333 550

Klanten login:   

Scherpe Financiering

Uw nieuwe Opel financieren?


Profiteer nu van een aantrekkelijke rente van 3,0%.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto en betaalt u liever een maandelijks bedrag in plaats van de gehele aankoopsom? Dat kan! Autobedrijf den Hartog biedt u de aantrekkelijke Opel financiering van Opel Financial Services. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig. Oók voor uw autofinanciering kunt u vertrouwen op de kwaliteit die u van Opel gewend bent.

Uw nieuwe Opel financieren met 3,0% rente.
U kunt nu gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 3,0%. Een Opel financiering van Opel Financial Services kunt u zelf op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Wanneer u in het bezit bent van een auto die u wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u ook uw maandbedrag. Een extra aanbetaling om uw maandbedrag te verlagen is uiteraard ook mogelijk. Autobedrijf den Hartog biedt u graag een vrijblijvende taxatie én offerte aan voor uw favoriete nieuwe Opel.

Bereken uw maandbedrag.
In de configurator kiest u uw favoriete Opel en stelt deze naar uw eigen wens samen. Via de financieringscalculator kunt u vervolgens precies aangeven welk bedrag u wilt financieren en voor welke periode. In één opslag ziet u vervolgens uw maandbedrag.

<< bekijk hier de actievoorwaarden >>
<< klik hier om de financieringstabel te openen >>

Voor meer vragen kunt u ons bereiken op 0181-333565 of stuur ons een mail: info@autodenhartog.nl
Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom.